Tid til en Makeover

På mange måder er jeg et sted i livet, hvor jeg føler et behov for at “starte forfra”, starte på en frisk og finde ind til mig selv igen – den nye version af mig selv. Det handler ikke om at jeg vil være en anden end den jeg er eller var, men mere om at finde ind til kernen af, hvem jeg er og hvor jeg har det bedst lige nu – hvor jeg er mest i balance.

Det er befriende at være et sted lige nu, hvor der er plads og overskud til at have lyst til at mærke livet og finde ud af, hvad der gør mig glad.  Lysten til at leve det gode liv. Der har ikke været plads til det før nu, og det er også udfordrende, da jeg dagligt bliver konfronteret med vores sorg efter tabet af Jacob, særligt gennem vores børn, men jeg har besluttet at der skal være plads til begge dele. Det ene kan og skal ikke udelukke det andet. Sorgen vil være en del af vores liv resten af livet i forskellige afskygninger, og den vil jeg kunne rumme samtidig med, jeg gør hvad jeg kan for at leve et godt liv.

Rengøring eller kold hvidvin med gode veninder?

Min Flow-instruktør spurgte forleden under en mindre meditationssession: “vi eksisterer alle sammen, men lever vi det liv vi ønsker?”. Det er et super godt spørgsmål, som man burde stille sig selv hver dag. Ikke dermed sagt at alle dage skal leve op til et eller andet ideal om det perfekte liv, men det passer mig fint at tænke over, om jeg får det ud af mit liv, jeg ønsker lige nu.

I søndags havde jeg en længe ventet plan om at huset skulle have en større omgang. Oprydning, rengøring, tøjvask osv. “Problemet” var bare at solen skinnede og det var tæt på 20 grader – en længe ventet varme og ikke mindst lys… og to af mine bedste veninder lokkede med Thaimad og kold hvidvin på terrassen. Svært valg? Nej egentlig ikke… ikke når jeg tænker over, hvordan jeg ønsker at leve mit liv.

Kold hvidvin på terrassen

Jeg valgte naturligvis den kolde hvidvin og det gode selskab – og det vil jeg gøre til hver en tid. Det handler for mig om at gribe øjeblikket og så må det trivielle vente lidt. Det løber ingen vegne – desværre… 🙂

Make-over hos Gunbritt

Jeg har glædet mig længe til dagen i dag. Dagen, hvor jeg skulle forkæles af en af landets dygtigste frisører, Gunbritt. For et par måneder siden meldte jeg mig til en make-over session og var så heldig at blive udvalgt.

Billederne taler næsten for sig selv, men lad mig tilføje at det var en fuldstændig fantastisk dag i forkælelsens tegn, hvor nogle mennesker jeg ikke kender fik det bedste frem i mig – af det ydre mig.  Det var rigtig sjovt og livsbekræftende at turde at træde ud på dybt vand uden at vide, hvad der kom til at ske. Jeg fristes til at sige at det var skønt at “mærke livet” og give slip på hverdag, livets trivialiteter og bekymringer.

Makeover hos Gunbritt

Én kommentar til “Tid til en Makeover”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *