Jeg har skæbnen i mine hænder

Når muligheden byder sig, skal man tage chancen, ik? Jacob sagde altid “hellere gøre noget jeg vil fortryde end fortryde noget, jeg ikke har gjort” eller noget i den stil…

Nu lyder det måske som om, jeg har taget en stor chance, kastet mig ud på dybt vand, men det har jeg slet ikke. Jeg har bare været hos en håndlæser. Nogle synes måske det er at gå på dybt vand?? 😀

Chancen bød sig, da en bekendt skulle træne under sin håndlæseruddannelse, og nysgerrig som jeg er, sprang jeg på. Og det var virkelig sjovt og interessant. Ikke spådom, men et spejlbillede af hvem er jeg er, hvor jeg er i livet og hvor jeg er på vej hen…

Her deler jeg lidt om mig selv fra sessionen. Jeg kan genkende mig selv i det hele (med undtagelse af fremtidens forudsigelser…) Det er altså ret vildt. En rigtig god oplevelse.

Hvem er jeg?

Håndoverfladen viser mine grundlæggede træk, min personlighed, hvordan folk ser mig. Meget mere teori om håndlæsning, bliver det nok ikke til… så lad mig springe direkte til, hvad mine hænder afslørede.

I følge mine hænder har jeg en praktisk tilgang til tingene. Jeg kan godt lide at tingene kan ordnes, at være i gang med noget, elsker det konkrete, flyver ikke højt, er jordnær. Det passer vidst meget godt…
Min skålformede hånd viser, at jeg er omsorgsfuld, giver plads til andre og passer godt på de mennesker der er omkring mig. Beskytter dem. Men ingen “kommer ind ad bagdøren”, ingen kan snyde sig ind. Jeg er opmærksom på ikke at blive udnyttet.
 
Og så er der rytmeknoglen. Tænk at vi har en rytmeknogle, det er jeg lidt vild med… Min rytmeknogle er stor, meget stor åbenbart. Det viser at jeg, har nemt ved det meste sport, musik og rytmer generelt. Kroppen har nemt ved at koordinere bevægelser til fx dans og aerobics.
Jeg har en fleksibel tommelfinger, hvilket kan oversættes til, at jeg er til at rykke med. Jeg er god til at lytte og god til at se ting fra flere sider, og kan også ændre overbevisning, hvis det giver mening.

Mine fingre er lange

Jeg har lange fingre… det betyder at jeg analyserer alt og ser mange detaljer. Folk med lange fingre bruger lang tid på at overveje tingene og tager ikke forhastede beslutninger.
Lillefinger: kommunikation.  Hvordan vi taler, skriver og gebærder os i verden. Min lillefinger stritter mere end andre og det betyder, at jeg er  et menneske der kommunikerer meget. Jeg er god til kommunikation, får sagt det der skal siges. Jeg siger dog ikke ting jeg ikke er sikker på. Er ikke et sludrechatol.
Haha, det sidste er sjovt. Jeg kan helt sikkert godt være et sludrechatol, men jeg er nok så produktivt indrettet, at jeg helst skal have noget konkret ud af en samtale, noget information der er værdifuldt for den ene eller den anden part. Eller føle at jeg rykker mig i en samtale, lærer noget om mig selv eller den jeg er sammen med. 
Langefinger: Jeg har et godt overblik. Slank finger men godt fæstnet – et godt fundament
Ringfinger: kærlighed. Denne finger var håndlæseren særlig spændt på, da han godt vidste, at jeg havde mistet Jacob, min store kærlighed. Det første han lagde mærke til, da jeg kom, var at jeg havde et sår på venstre ringfinger. For en håndlæser betyder det, at der har været noget i kærlighedslivet, som har givet et sår. På højre hånd (fremtiden), så han straks et ar samme sted som såret sidder på venstre hånd. Det er skyggen af et sår – det forsvinder aldrig. Samme led, samme sted. Min kærlighedshistorie med Jacob har en stor betydning for mig i fortiden, nutiden og fremtiden.
Pegefinger: økonomi, mit professionelle jeg. Det betyder meget for mig. Min kraftigeste finger.  Den er godt plantet og fylder godt. Jeg bruger meget tid på arbejde – på mit professionelle jeg – men tager det ikke med hjem. Fingeren ligger for sig selv, hvilket viser at arbejdet betyder alt, når jeg er på arbejde, men at jeg slipper det, når jeg tager hjem. Det passer faktisk ret godt. Jeg kan sagtens give slip på arbejde, men kan også aktivt vælge det til, hvis jeg skal, eller hvis jeg er motiveret, men så er det altid, når børnene er lagt. Det er i hvert fald målet.
Tommelfinger: håndens styrmand. Den er kraftig og viser god viljestyrke. Jeg ved hvad jeg vil, tager ikke beslutninger på intuition, men overvejer meget før beslutningen træffes. Jeg har ikke det intuitive horn..!!?? 😀 Jeg træffer rigtige beslutninger (rigtige for mig), men går nok også glip af noget, da min analyse kan bremse for noget godt og kreativt, dømt ude i analysen…
Jeg er kreativ, men bliver ofte bremset i løsningsmuligheder… det genkender jeg desværre…

Indersiden, armbånd, linier og symboler

Indersiden er det jeg er gjort af, det jeg har fået med fra slægten. Venstre hånd fortiden og nuet og højre hånd fremtiden

Stort hyggebjerg

Jeg har et hyggebjerg i min hånd, haha. I vores egne handler hygge meget om mad og håndlæseren kom frem til, at jeg sørger godt for at mennesker omkring os hygger sig.  Man skal have det godt hos mig. Hygge er vigtig. Derfor er jeg en god værtinde, som altid kan diske op og anrette noget “hygge” til gæster.

Hvor er jeg i livet

Jeg har meget styrke i mine tre armbånd rundt om håndledet. Det betyder, at jeg har fået en masse viljestyrke og rå styrke med hjemmefra – og jeg handler endnu stærkere på det, end det jeg har fået med.
Min livslinie deler sig omkring 40 års alderen, hvilket betyder der sker et stort skift. Jeg mistede Jacob da jeg var 39 år… På min skæbnelinie, der kører parallelt med livslinien, sker der også et skift et par år før jeg mister Jacob. Det er da ret interessant.
Jeg har hoved og hjerte med i alle ting jeg gør. Et arbejde jeg holder af i mit hjerte, og kærlighed jeg kan sætte mig ind i med hjernen. Man kan ikke charmere mig med champagne og roser – jeg skal have hjernen med. Men omvendt kan man ikke lokke mig med høj løn, jeg skal have hjertet med.

Fine linier og et helt bjerglandskab i hænderne

Jeg har fine linier i mine hænder, drømmelinier. Månebjerget, drømme, det uventede, det mystiske, det man ikke kan forhold sig til, er fyldig. Det viser at jeg har drømme, noget jeg gerne vil. Det er ikke nok, det jeg laver – jeg vil mere. Der er meget energi, overskud af energi, som kan bruges på de mange ting, jeg også gerne vil.
Venusbjerget, det feminine, kærligheden, er lidt punkteret. Luften er gået lidt ud af Venusbjerget og der er plads til mere kærlighed.
Marsbjerget, krigeren, er også lidt flad. Krigeren tager, hvad den vil have og det har ikke været muligt i mit liv. Jeg kan ikke tage det jeg vil, der er for mange hensyn at tage, så der er plads til lidt mere fylde af “det jeg tager til mig”. Og jeg tolker det som MY TIME og MY CHOICES. Tror sådan noget som at sætte tid af til træning kan være med til at fylde den lidt ud. Noget jeg gør for min skyld, for min velvære.
Min håndstilling med ryggen nedad viser en væg af fingre. Hænderne er halvt lukket og kræver at håndlæseren aktivt åbner hænderne og holder på fingrene for at holde dem nede. Det viser at jeg holder mig tilbage, passer på mig selv, holder igen. Jeg er sikker på, at det også fortæller, at jeg passer på mine børn, det er i hvert fald en stor del af mit skjold.

Hvor er jeg på vej hen?

Mars og venusbjerget bliver ikke fyldt op i den nærmeste fremtid, så jeg må nok have lidt tålmodighed med den der kærlighed og krigerattitude.

2018 kommer til at gå hurtigt, det er væk i løbet af ingen tid. Men 2019 kommer til at føles langt. Der vil ske mange ting som kræver tid. Der bliver tider, hvor jeg glemmer at have både hjerne og hjerte med.  I den midterste del af 2019 vil der ske nye ting, jeg ikke forventer – på det private plan. Det private fylder halvdelen af min hånd.

Mod slutningen af 2019 vil der skabes noget succes, men efter store forandringer og succes 2019, skal der ryddes op i 2020. Livet kan ikke fortsætte, som det er startet, der skal ryddes lidt op i tingene. 

Jeg bevarer det gode kommunikationsbjerg, og vil fortsat beskæftige mig med kommunikation – jeg er landet.

Spread your wings and Fly

Der tegner sig en sommerfugl i min hånds linier. Og dens vinger folder sig ud. Der er en stige der går op til sommerfuglen, et symbol på at nå op på et nyt niveau…  jeg vil folde mig ud personligt. Et forløb der tager det meste af et år.

Den hånd der ligger længst fremme er fremtidshånden – jeg vil gerne kigge frem i tiden. Ikke dvæle for meget ved fortid, men kigge fremad… men ikke for langt frem. Mine linier åbner ikke op for, hvad der skal ske langt ude i fremtiden. Kun den nærmeste fremtid. Det er også symptomatisk for mig, at holde mig indenfor overskuelig tidshorisont i både drømme og planlægning.

Ikke spådom – jeg har skæbnen i mine hænder

Håndlæsning er ikke spådom, men et redskab til selvindsigt. Ens linier ændrer sig sammen med en og afspejler der, hvor du er i dit liv lige nu og ændrer sig når du får det anderledes. Populært kan man sige det er en kunstform der kan forudsige skæbnen, men så alligevel ikke. Når nu linierne kan ændre sig, er det mig der påvirker min egen skæbne.
Mine hænder afslører, at jeg river mig tidligt fri fra mine forældre, jeg blev hurtigt selvstændig som barn/ung. Jeg blev hurtigt en der tog livet i egen hånd. Andre følger skæbnelinien meget tidligt – dem der typisk finder en mand hurtigt og finder tryghed der. Jeg har en selvstændig livslinie parallelt med skæbnelinien og finder mit eget spor.
Jeg har skæbnen i mine hænder.

15 kommentarer til “Jeg har skæbnen i mine hænder”

 1. Hey there just wanted to give you a brief heads up and
  let you know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and
  both show the same results.

 2. sql interview questions
  sql interview questions and answers
  sql interview questions pdf
  sql interview questions for qa
  sql interview questions amazon
  sql interview questions 2019
  sql interview questions advanced
  sql interview questions facebook
  sql interview questions reddit
  sql interview questions data engineer
  sql interview questions difficult
  sql interview questions data analyst
  sql interview questions developer
  sql interview questions deloitte
  sql interview questions ddl dml
  sql interview questions download
  https://mikewhellans.com/sql-interview-questions-and-answers/
  sql interview questions dataflair
  sql interview questions experienced
  sql interview questions examples
  sql interview questions employee table
  sql interview questions ey
  sql interview questions experienced pdf
  sql interview questions etl
  sql interview questions expedia
  sql interview questions for experienced professionals
  sql interview questions in amazon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *